eeeh

det funkade ju inte såå bra hehe

sfd

div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=MPDggiBzQS5kEGAHjQp68O5QyHKE6VkHjnmF#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_MPDggiBzQS5kEGAHjQp68O5QyHKE6VkHjnmF.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=MPDggiBzQS5kEGAHjQp68O5QyHKE6VkHjnmF#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Alice i underlandet

hm vart lite besviken faktiskt.. handlingen var inte bra. sen var det knappt så man såg att det var tim burton som hade gjort den.. typiskt. men jag tyckte att den här var grymmare att se i 3D än avatar! flera gånger känndes det som att saker kom flygande mot mig och jag ville bara ducka. grymt!

ikväll vet jag inte vad som händer. var tänkt att ut och äta med familjen och sen dricka lite vin med kusin som kommit hem från oslo. nu är jag sjuk. så jag vet inte hur planen blir.
ska och jobba om en timma iallafall..

sen är det iallafall 99% bestämt att vi tar valpar på molly nästa löp ;)

mysigt




har varit med lillasyster i två dagar nu. jättemysigt att få ha henne här! det blir aldeles för sällan.
har även haft molly också så gordon fick sig en kompis med ;)
igår var vi och badade i g-stad. dom skulle ju tydligen ha gjort om men det såg inte jag?! typ solariumen var borta.. sen inge mer. var itne så imponerad iaf haha.
men skönt var det. medans jullan och henny badade satt jag hela tiden i bubbelpoolen och i ångbastun som för en gång skull var riktigt varm! jätteskönt!

sen var jag och besiktade bilen igår också. den gick igenom utan anmärkning! vart så jäkla lycklig! det har aldrig hänt förut! nu är det ett år kvar tills nästa gång ;)

och efter deeet så badade jag båda vovvarna. nu är dom jättefina och luktar sååå gott.
var verkligen dax att bada dom. gordon stank häst. verkligen. har inte duchat han på hela vintern eftersom det varit så kallt. så fick passa på nu när det blev lite varmare :)

meen sen imorse när jag vaknade hade jag så jäkla ont i ryggen! vet verkligen itne vad jag har gjort?!?!
tycker att jag har tagit det så lugnt på senaste.. konstigt..
hoppas den är bättre imorn. har fått äta tabletter idag och det är ju inte alltid det roligaste :(

på fredag blir det alice i underlandet!!!!
och imorn ska jag och frida åka med hundarna till hundhuset!! wiie :) hoppas det är många hundar där!

nuuu fortsätter det spännande på tvn
puss och godnatt




RSS 2.0