BRA veckor!

nu är jag ledig i 13 dagar!!! har haft min första idag.. helt underbart att vara med min sötnos i alla dagar innan han åker.
det är ju ganska snart nu.. men men. man kan ju inte göra så mycket åt det. bara passa på att umgås så mycket man kan ju innan. det är ju bara lite drygt 2 veckor kvar..

en bra nyhet är då att både lisa och helena kommer hem just efter att jonas har åkt!! det ska bli sååå roligt att träffa dom båda! sen har det hänt eller kommer hända två väldigt roliga saker också.

den ena är att jag och jonas åker ju till rhodos på söndag :)) det är ju aldeles jättesnart. ska pressa en massa så jag bli jättebruuun ;) haha försöka iallafall det är ju bara en vecka vi ska vara borta. när vi är där kommer marie och krille också vara där!! ska bli jättekul att få träffa dom på rhodos också! sen hoppas jag ju såklart hon kommer upp till luleå under sommaren så vi kan åka lite båt och ha roligt :)

sen den andra super roliga saken är att när vi kommit hem från rhodos sätter vi oss i min bil och kör ca 100 mil söderut.
där ska jag hämta hem min första aldeles egna vovve. jag längtar helt galet mycket!
ska bli så mysigt att äntligen få ha en egen hund. har ju längtat efter det ända sedan jag var liten.
det blir iallafall en jättesöt liten han hund som är ca 4 månader. en sheltie som molly är.

sen har jag inte så mycket mer att berätta. mpste fortsätta att fundera ut vad jag ska ha med mig i min resväska ju. det är ju ändå bland det roligaste! háha det vet ju in som känner mig att jag tycker. jag gillar verkligen att skrva lappar och fixa flera dagar innan. jonas är likadan. och vi har försökt packa lite ikväll. men han är likadan när det gäller mig i att ha med sig aldeles för mycket saker!! haha han har en tröja för att gå till resturangen i ifall att det är lite kyligt. haha och ha med sig 5 par underkläder för mycket bara för att. ´så han var inte till jätte hjälp när jag tänkte likadant. jag är van vid att tex. erica säger åt mig att jag inte behöver mitt 3:e svarta linne haha.

ha det bra här hemma undertiden ;)

puss

ghgfgh

och en bild från en mycket bra kväll ;))


igen

haha det blir mångqa inlägg nu.. men jag har ju inte varit så updaterad här.. tror inte jag har visat er bilderna från höstmiddagen ;) här är iallafall två stycken .:P




haha

hittade även den här bilden från sjukhuset dagen efter haha


hihi

jag sitter hos mamma och kikar på mina gamla bilder.. har inte fått dom till min dator ännu..
iallafall så hittade jag den här bilden från western farm när jag träffade min sötnos första gången ;)



RSS 2.0