sommar

ååh vilken sommar det är nu! vädret är helt underbaaart!
igår när vi alla tjejer var på fyllan så kände jag verkligen att jag är i desperat behov av att få mysa nu!!! haha det var aldeles för längesen!
men vilken super sommar det kommer bli. har fått träffa nästan alla tjejerna hur mycket somhellst och det är alltid så himla, himla roligt! spontana saker hela tiden. det är ju bara tråkigt att helena är borta. men hon kommer ju hem nu snart! och är det inte helt underbart att jannie är här heeeeela sommaren?
jag tänker nog dra ner till uppsala med henne när hon åker "hem" och vara där över helgen. jag har ju ändå semester då. som en liten avslutning på sommaren :)

iallafall så har inte jonas kommit ännu. det blir ett jäkla tjatande här på bloggen om det. MEN förhoppningsvis nu så kommer han på torsdag. han åker samma plan som maries krille. så då vet jag att vi är två som sitter och håller tummarna på att dom får lyfta ;)

iallafall så ska jag och lisa ha bakis mys med pizza och annat onyttigt som man FÅR äta dagen efter. jag festar ju inte så mycket längre så det är jag värd ;) haha.

imorn ska vi köra fölis och balance på bete! ska bli helt underbart att få se han busa med det andra fölet som är lite större än vad han är :)

nä nästa vecka ska bli en bra vecka! och min semester ska bli bäst! jag och mamma har bestämt att vi ska vara ute i stugan så mycket som det bara går. helt underbart. jag älskar att vara där. speciellt nu när jag har gordon.

och justja. han drog iväg till stugan med mamma och anders i två dagar. tror ni inte att jag saknade han lite? :) har inte varit utan han mer än en natt som längst! man fäster sig riktigt snabbt vid en så fin vovve som han :)

haha jag kom just på att jag glömde tacka hanna för den goda maten idag :) lax och potatis är inte vanligt för mig eftersom jag aldrig lagar mat typ :) det var mums!

Puss

nehe

han är fortfarande kvar i afgh. tror inte ens att han kommer till helgen. jävligt roligt. nu lägger jag ner det här! jag orkar inte bli mer besviken. ingenting är värt det.

otuuuur

hahahaha det är fan inte sant! jag och jonas har en sån sjuuukt jävla otur!! nu är planet försenat i ca 7 timmar. jag hoppas han kommer hem ikväll och inte behöver sova i sthlm!!! det hade ju varit förjäääääääävligt!! buu

yeeeah

midsommar var en höjdare! jag älskar verkligen att vara ute på ön. det är lätt det bästa! att jag var sjuk var ju lita kasst bara. gordon älskade att vara ute i skärgården lika mycket som jag!
dock kom inte jonas hem. men imorn gör han det. jag är jätte, jätte nervös! vi har ju inte setts på sju och en halv vecka.
det är aldeles fööör länge enligt mig.
ska bli kul iallafall. synd bara att jag jobbar så jag inte kan möta upp han på flygplatsen, nåja det spelar ingen roll.

annars så är balances föl det finaste fölet i världen!! så himla trevlig att ha att göra med. han älskar att bli kliad och borstad och när man gör det gör han precis som sin mamma, bara mååååste klia av sig på något. så jäkla sött.

nu känns det som att livet leker faktiskt. är inne i en bra perido. det har varit en tung en men nu är det sommar och det känns som att det endast händer bra saker!

på fredag blir det att dra till boden, det är ju min favvo helg men det här året ska det bli gaaanska lugnt iallafall :)
mysa på med tjejerna och jonas då.

nå nu ska jag försöka sova. haha
go natt

håll tummarna för mig!

nu är det så att jonas inte får komma hem imorgon. helt sjukt jävla tråkigt!!! det betyder att han inte kan vara med på festen på lördag. jag är jätte besviken faktiskt.
det har hänt något där nere så han var tvungen att rycka ut. håll tummarna på att han får komma hem innan midsommar så att vi får fira den tillsammans!!!!!! fast nu kommer han ju vara hemma under boden alive iallafall :):):)

fölisen är född. det blev en hingst! helt underbar och pigg är han! födseln var nog bland det coolaste jag har sett.

iallafrall så kommer vi ha grymt roligt iallafall på western farm! det lovar jag ;)

RSS 2.0