bla

ikväll skaq jag och jonas ut och äta på kyrkbyns kök och matsal :)
ska bli helt grymt gott!! dom har lätt den bästa maten i hela stan!
sen blir det bara mysa på och ta det lugnt tror jag..
på måndag har jag fått tid för min magnetröntgen.. yeey. kommer bli fruktansvärt läskigt.
jag blir som mesigt rädd bara för att när jag vet att jag egentligen inte behöver vara det alls. jag ligger ju lixom bara i ett rör.. haha.. nåja det kommer nog gå bra :)
jag hoppas att det ser bra ut så jag får fixa till ryggen :P

igår var vi på örnäset där hanna hade fest. var jättetrevligt men jag dog efter två öl haha. men då hade vi ju faktiskt badat hela dagen också :P
nu ska jag åka hem och byta om. tror jag ska ha min nya fina skjorta som jag hittade på stan,. helnöjd :)


kan lägga upp lite bilder kanskeee.. som bara ligger här och skräpar :P



Söta Molly just när vi fått henne :)


Jag och netti


En söt kille ;)


Haha jag måste bara ha med den här igen.. det är nog min favorit haha



Jag tyckte faktiskt att jag var lite brun i somras :P


Majsi på sandögrönnerna


BAD!


Jag och jullis på julafton


Egypten :)


Lilla,lilla molly


Haha den avr grym.


På hindersön :)



Jag kör tåg! yey


Haha det här är nog min absoluta favoritbild, den är helt klockren hahahaha



dfg

det blev inge sola igår.. ska åka till mamma och betala räkningarna sen ska jag och sola :)
imorn kommer jonas. jag längtar. vi ska nog kanske träna. det vill jag verkligen :)
sen på fredag har hanna hejdå-fest och födelsedags fest. ska bli jätteroligt!
snart stänger vi.. längtar hem :P måste städa ikväll också.. ser fram emot att få plocka upp det nya jag ahr köpt och få lite fint!

puusss

snabbt

har varit hurtigare än vanligt idag faktiskt.. jag och molly gick ut i en och en halv timma innan lunch .. det var skönt :) sen drog jag till gymmet och sen gick jag på ett pass vattengympa :) och efter det blev det stallet, men jag och bubblis var bara ute i 20 min jag blev lite för trött =))
är helt trött nu. sitter hos mamma och ska se top model snart.. blir nog ingen solning ikväll.. ska ta det efter jobbet imorn =) sådetsååå..
och snart kommer jonas tillbaka, jag längtar! en vecka är aldeles för länge tycker jag ju :P haha


Pusss

Bio

Igår gick jag och jonas på bio och såg bröllopps duellen :)
den var helt ok men inte någon jag skulle se om tror jag..

iadg har jag mitt första pass hos sjukgymnasten! jag längtar verkligen efter att börja träna nu. blir helt inspirerad av kristina på jobbet också. det är riktigt riktigt roligt att träna! :)
så vi får se vad jag får göra sen tänkte kanske jag och jonas åka och träna tillsammans i veckan :) det tror jag blir helt suuuper! har jag förresten sagt att jag måste ha ett uppeh¨ll med ridningen till i höst?
men jag får gå ut och gå med bubblis iallafall.. och det ska bli sååå roligt när fölis kommer. att vara i stallet kan verkligen vara terapi. jag är väldigt glad att jag inte behöver säga upp allting :))

dax att åka mot jobbet strax.. hej

BÄST





Det här är verkligen en av de bästa personer jag vet. som har hjälpt mig så himla mycket nu när jag ahr haft det riktigt jobbigt.. tuuuusen tack vännen!






b-landet

kom hit igårkväll efter jonas plan hem var jätte försenat :( jättetråååkigt.
iallafall så blev det se lite let´s dance och äta gott och basta och dricka en öl, sen slocknade jag hahaha :) var helt slut efter att jag jobbat 10-19. nu när min rygg är helt ttrasig så klarar jag inte mycket..
iallafall så var jag till en läkare både i onsdags och i torsdags.. iallafall blir jag LITE less när dom gjorde helt fel med mig när dom tog av korsetten. då sa dom att jag inte behövde sjukgymnastik och att jag kunde rida det var bara dåligt om jag ramlade av. nu ahr jag fått veta att det är jätteviktigt med sjukgymnastik och jag får absolut inte rida, det är det värsta jag kan göra. jag är något less. dom förstör ju faktiskt för mig. iallafall så ska jag på magnetröntgen och se om kotan är läkt. så blir det kanske operation i mars =)))) då ska dom fylla ut min kota med cement och de flesta blir mycket mycket bättre :)))) jag hoppas det blir av!!!!!

iallafall så är vi ganska less på jobbet just nu, jag tycker att man ska bli behandlad som man behandlar andra. och det är inte riktigt så när vissa är otrevliga och snäsiga hela tiden. vi ska väl kunna respektera varandra och HJÄLPAS ÅT när det är någon eller några som är sjuka eller behöver åka iväg. det ska väl funka när man är vuxen eller?
det har alltid funkat förut så jag förstår ibland inte vad som händer med folk? det spelar ingen roll om man mår dåligt eller vadsomhellst. man får inte ta ut det på någon annan iallafall... det känns viktigt att man iallafall respekterar varandra, det är något som funkar med oss flesta iallafall och det är skönt =))


ska äta lite frukost nu och sen ska jag och jonas iväg på storheden, sen ska vi på fika och sen blir det stallet och mata hästarna bara.. jag har bestämt mig för att ha ett uppehåll iallafall till hösten med ridandet. sen får man se om jag är bra då :) nåja ha det braaaa.. ciao

sämst jag vet :P

hahaha det går länge mellan gångerna.. nåja. har ju faktiskt ingen dator hemma så att blogga är lixom inte mitt prio ett :P
har fått dåligt i ryggen igen.. helt sämst. jag är less. men ska börja med sjukgymnastik nu och prova gå till hermelinens läkare. sen ska jag till sunderbyn igen för att kolla. hoppas det blir bättre. orkar inte proppa i mig massa smärtstillande hela dagarna.. nåja.

sen tror jag att jag är mest glad hela tiden! det hade verkligen inte kunnat vara bättre!
aldrig förut har jag träffat nåågon som är såå bra :) wiiie

vill få iordning i min lägenhet nu.. men det är mycket jag vill köpa och det krockar med sparandet till thailand.. lite otur. men jag har ju som tänkt bo hära ett tag så det löser sig nog såsmåning om :)

haha sen har jag hittat mitt nya favoritprogram.. john och kate plus åtta barn haha. det är så bra, och barnen är helt sjuuuuukt söta! det är något som nöts varje dag vill jag lova ;)

sen är jag jätteduktig faktiskt att sova själv. när jonas är iväg till stockholm så är jag inte det minsta rädd :) haha jag kanske har börjat växa upp äntligen haha. iallafall så känns lägenheten myyyycket trygg ;)


PUSSSSS

RSS 2.0