sjuuk

är less på att vara sjuk. idag var jag ledig som tur är.. men har sjukanmält mig för imorn också.. känner att det här är nog ingen förkylning att leka med :P är helt utslagen..
haha igår var nog det roligaste. axel och jonas var och red på kolle och mosi. jag och annette skrattade som bara den när dom sprang iväg före oss. lite smårädda blev vi att hästarna skulle sticka hem :P men duktiga var dom!

sen var det bara hem och däcka i soffan..

justja. haha har inflyttningsfest på fredag. har nog glömt att höra av mig till massa folk:P men om ni vill komma så är ni välkomna även om ni inte fått ett sms haha.. :) hoppas jag blir lite friskare bara :)) men det ska jag nog ha blivit..


nu ska jag bädda ner mig och njuta av att det finns fler kanaler än ettan,tvåan och fyran.. :P

tjo

hehe

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


var tvungen :P
sitter på jobbet nu och v'ntar på att erica och annette ska sluta så vi kan åka och rida.. var längesen vi red allihopa!
tjoo


kasst

jag vet att jag är jättedålig på att skriva nu,. men jag har ju som sagt ingen dator hemma ännu..
de senaste veckorna har varit både bra och dåliga. orkar inte säga så mycket mer. men idag ahr varit världens sämsta dag. jag blir tärd av att bara trycka allting åt sidan. måste ta några dagar för mig själv och reda ut allting tror jag. för jag vet att jag absolut inte vill tillbaka, jag vill bara framåt. men ibland kan det vara svårt.. iallafall så är jag jättenöjd med lägenheten och trivs hur bra somhellst. snart är det inflyttningsfest också.. väldigt nice :)
Har hunnit få upp lite saker på väggarna iallafall men ingen omtapetsering :P haha men kina tecknen SKA bort snarast möjligt. haha..

ska försöka lägga upp lite bilder här någon dag sen också.. från lisas avskedsfest. men det blev inte så många :)

nåja .. tjo

dåligt

jag avr att jag ahr avrit kass på att uppdatera :P sitter på jobbet nu iallafall.. ikväll ska vi ha första festen i lägenheten. men det blir ingen kul fest.. för det är lisas avskedsfest. svintråkigt.. nåjaaa. ska försöka packa upp lite när jag kommer hem för allting ligger fortfarande i lådor :P mer uppdatering imorn.. hej

GLAD/LESS

haha snygg rubrik. för tillfället är jag helt sjukt glad.. har fått min lägenhet och nu ska vi och hämta soffan så ska jag,erica och annette mysa i den och dricka vin. och försöka få ihop mitt matbord :P
annars är allting så bra så bra faktiskt.. kul att få känna sig lite gladare igen..

ialalfall så är jag mest less över migsjälv. att jag ska titta på bilder jag VET att jag inte vill titta på.
det gör ju ont. näpp. har inget internet i lägenheten så det är väl tur antar jag..

pussåehj

RSS 2.0